Ben jij creatief, innovatief én maatschappelijke betrokken? Dan zoek ik jou!

In september j.l. kreeg ik van het ministerie van VWS de opdracht om tussen nu en 2021 een drietal creatieve denksessies te organiseren en te houden. Het doel hiervan is om het aantal dak- en thuisloze jongeren in Nederland fors te reduceren. Binnenkort ga ik hier, samen met twee andere bureaus (Sociale Impact en TWNQL), mee aan de slag. Sterker nog: Sociale Impact heeft in november al een sessie gehouden.

Ik verheug me erop om mijn eerste sessie te houden. Niet alleen omdat ik het heerlijk vind om innovatieve ideeën uit een groep te halen, meer nog omdat ik op deze manier kan bijdragen aan het oplossen van sociaal maatschappelijke vraagstukken.

Wil jij je steentje bijdragen aan dit traject? Dat kan! Ik zoek namelijk nog een aantal deelnemers voor de te houden sessies waarvan de eerste begin 2020 plaatsvindt. Een sessie duurt een hele dag. Het is belangrijk dat de groep gemêleerd is en bestaat uit mensen die buiten de hokjes durven te kleuren en niet perse standaard aan tafel zitten als het om dit onderdeel gaat. De data zijn nog niet bekend. Wil je meer weten of tijdens een sessie actief meedenken, laat het me weten door een e-mail te sturen naar .