Een identiteit om trots op te zijn!

Of ik de zichtbaarheid van de tattoo op mijn arm nadelig vindt, vraagt fotograaf Bertrik Hakvoort na het opleveren van de foto’s voor mijn zakelijke beeldbank. Nadelig? Integendeel!

Een aantal jaren geleden liet ik na lang wikken en wegen me graag versieren met een beeld dat iedere dag refereert aan de mensen van wie ik hou. Het ‘plaatje’ kan niet meer van mijn lijf geveegd worden en dat wil ik ook niet. Trots ben ik op het beeld dat niet alleen symbolisch de onvoorwaardelijke liefde voor mijn kinderen benadrukt, maar tegelijkertijd geschiedenis met zich meedraagt. En daar ben ik ook trots op.

Waar je me ook tegenkomt, zakelijk of privé, grote kans dat jouw oog op mijn tattoo valt. Jij mag er wat van vinden. Ik ook. Ik geloof enorm in de kracht van het (persoonlijke) verhaal dat op verschillende manieren opgetekend kan worden.

Af en toe lees ik op platforms discussies over het dragen van een tattoo op de werkvloer en de mogelijke (nadelige) effecten daarvan. Er zijn bedrijven waar medewerkers verplicht hun tattoo moeten bedekken of er zijn ongemakkelijke situaties die ervoor zorgen dat de persoon zelf zijn/haar tattoo wil bedekken. In enkele gevallen mist men zelfs een baan of promotie wegens een tattoo.

Ik wil mijn authenticiteit niet kwijtraken door me af te vragen wat anderen van me vinden of door mijzelf te laten zien volgens algemene maatstaven. Ik wil mij niet verstoppen achter een masker of de mouwen van mijn blouse laten zakken bij een (zakelijke) afspraak. Deze unieke ‘tekening’ is een van mijn verhalen en hoort bij mij. Dit beeld mag daarom iedereen zien.

Ook jij bent uniek. Er is er namelijk maar een van zoals jij bent. Ook jouw verhaal doet ertoe en brengt jezelf en daarmee de organisatie verder. Durf jij je te laten zien zoals je bent?

Ik help je graag aan woorden om je te positioneren. Om waar je trots op of goed in bent te laten groeien door in de kern van jouw verhaal te komen. Samen ontdekken we de kern van de boodschap met behoud van eigen waarden, voortbordurend op wie jij bent of wilt zijn. Als bedrijf of als individu. Ik stel je in staat om je verhaal op één lijn te brengen met je marktstrategie, bedrijfsdoelstellingen en/of waar jij van droomt. Je bedrijf krijgt een eigen smoel en spreekt jouw taal. Je verhaal schudt mensen wakker. Kortom: een identiteit om trots op te zijn. (06 – 8390 8614 / uitvergroot@kpnmail.nl)