Kom op verhaal met de ‘Reis van de Held’ -> eerstvolgende trainingsdag is op 18 januari 2019

“Daar waar in het begin mensen zeggen: ik heb niets te vertellen, is het bijzonder te ontdekken dat we vol verhalen zitten en dat die verhalen je de weg wijzen naar een beter begrip van jezelf of je organisatie”

Wanneer ben jij aan iets volkomen nieuws begonnen?
Welke vaardigheden zou jij graag nog willen leren?
Waar ben jij echt goed in of onomwonden trots op?
Welke tegenslag heeft je uiteindelijk toch veel opgeleverd?
Wat moet je opgeven om je doel te bereiken?
Wat zijn je ‘victory’ momenten?

Wil je aan de slag met deze en andere vragen? Wil jij dit jaar concreet aan de slag met de uitvoering van je idee, van je droom? Meld je dan aan voor de workshop ‘De Reis van de Held’, waarin je leert over hoe de twaalf stappen van deze reis van invloed kunnen zijn op de persoonlijke groei in jouw leven. Na de workshop ben je meer bekend met de manier waarop verhalen verteld worden en heb je meer inzicht in de opbouw van het verhaal waarin jij de hoofdrol speelt. Ook reik ik je een aantal handvatten aan waarmee je op eenvoudige wijze een of jouw (persoonlijk) verhaal kunt schrijven of vertellen.

Deze dag gaat over het maken van een reis waarin je de schatten ontdekt die jij werkelijk in jou hebt. Iedereen beschikt over bijzondere gaven en unieke talenten die – wanneer je deze inzet – zoveel meerwaarde voor jezelf en ook voor anderen kunnen hebben. Wie ben je? Waar kom je vandaan en waar wil je naar toe?

Een van de (oud) cursisten vertelt:

“Toen ik de training Reis van de Held deed, zat ik in een heftige fase. Ik vroeg me af of ik terug zou gaan naar mijn oude werk, wat ik altijd met plezier heb gedaan, een andere afslag nemen of toch doorgaan ondanks de financiële tegenslagen. Tijdens de trainingsdag voelde ik wat echt diep van binnen mijn verlangen is. Trainingen verzorgen voor groepen. Aan het eind van de dag heb ik mijn droom in een speech op een podium gedeeld. Ik voelde in mijn hele lijf dat ik op de goede weg ben en dat ik mag vertrouwen dat het goed komt. Ik heb mijn route gevolgd en daarna gebeurden er bijzondere dingen. Dank je wel Diana, dat je een dag mijn reisleider was.” – Gerrita Huisman – vitaliteits- en leefstijlcoach

Benieuwd naar de opbouw van je eigen verhaal en wil je hier concreet mee aan de slag? Meld je dan aan voor de training op vrijdag 18 januari 2019 via uitvergroot@kpnmail.nl

Locatie in Kampen (afhankelijk van aantal deelnemers)
Inloop vanaf 09:00 uur. Einde is plm 16:00 uur
Investering = 125 euro (inclusief koffie/thee/fris, lunch en drankje na afloop)

Geef jij je vóór 31 december 2018 op, dan betaal je € 99!